Kaupunkitilaohjeen kalustekorttien puitesopimukset

  • Julkaistu: 22.2.2024

Sisältö

Kaupunkiympäristön toimialalla on puitesopimukset alla olevista, kaupunkitilaohjeen kaupunkikalustemalliston mukaisista tuotteista. Toimittajien muut kalusteet ja varusteet, joista ei ole mainintaa tällä sivulla, eivät ole puitesopimuksen piirissä. Korvaavat ja täydentävät kalusteet tulee hankkia suorahankinnalla. Poikkeamat puitesopimustuotteista tulee hyväksyttää toimialan kalusteryhmällä.

Suunnitelmiin kirjataan valitun kalusteen tuotetietojen lisäksi kaupunkikalustemalliston tuotekortin koodi sekä maininta ”tai vastaava puitesopimuskaluste”. Kaupungin omien mallien kohdalla tätä mainintaa ei tarvita.

Koodit viittaavat Helsingin kaupunkitilaohjeen kaupunkikalustemalliston tuotekortteihin. Hankintatapa tulee tarkistaa aina kaupunkitilaohjeesta. Uuteen ikkunaan avautuvassa pdf-tiedostossa saattaa olla useita sivuja.

A. Aidat ja kaiteet

B. Ajoesteet ja pollarit

C. Ilmoitustaulut ja kyltit

D. Istuimet

HKI-mallit

D9 Selkänojattomat penkit

D10 Yleispenkit

D11 Yleistuolit

D12 Yleispenkit

D13 Yleistuoli

Yhdistelmätuoteperheet

Yhdistelmätuoteperheet sisältävät pöydän (D15), selkänojattoman penkin (D9) ja selkänojallisen penkin (D10-12) sekä tuolin (D13). Tuotteita voi käyttää eri yhdistelminä tai yksittäisinä tuotteina.

E. Istutusastiat

F. Puunsuojat 

G. Pyörätelineet

 

 

H. Roska-astiat

I. Liikenteenohjauslaitteet

J. Kaupunkikäymälät

K. Pysäkit ja mainoslaitteet

L. Varusteet ja laitteet

M. Hyönteishotellit